KUP (Ž) 21/22

1. Utakmica ŽRK Leotar – ŽRK Mira nije odigrana, te se utakmica registrira službenim rezultatom 10:0 u korist ekipe ŽRK Mira.
U skladu sa čl.32 Propozicija KUP takmičenja, ŽRK Leotar se kažnjava novčanom kaznom u iznosu od 500,00 KM, te oduzimanjem 1 (jednog) boda od sveukupno osvojenih bodova u takmičenju PLŽ. Novčana kazna će se uplatiti na račun RS BiH, u skladu sa odlukom UORSBiH, u roku od 4 dana od dostavljanja pripadajućeg računa.

Na utakmicama nije bilo izrečenih disciplinskih mjera koje podliježu sankcioniranju u skladu sa odredbama Propozicijama natjecanja. Zahvaljujem svim klubovima,
igračicama i službenim licima na fer i korektnom ponašanju, te primjerenoj organizaciji svih utakmica.

1.Na utakmici ŽRK Ilidža – ŽRK Mira treneru ŽRK Ilidža Elvir BARUČIJA, licenca br 03,u 49 min utakmice izrečena je opomena (peta lična opomena, sedma ekipna opomena).U skladu sa čl.102 i 105. Propozicija RK Ilidža se kažnjava novčanom kaznom u iznosu od 400,00 (četristotine) KM.
Novčana kazna će se uplatiti na račun RS BiH, u skladu sa odlukom UORSBiH, u roku od 4 dana od dostavljanja pripadajućeg računa.

Ekipe ŽRK KRIVAJA, RK HADŽIĆI Interlogistic, HRK GRUDE i ŽRK ILIDŽA su osigurale plasman na završni turnir KUP Takmičenja RS BiH za sezonu 2021/22.