Read Time:1 Minute, 24 Second

Poštovani članovi Udruženja,
Na osnovu Naredbe kriznog štaba/stožera br 01-33-6301/20 od dana 09.11.2020. godine i na osnovu odgovora od strane Komesara takmičenja Prvih liga FBiH, Udruženje rukometnih sudija, Sarajevo će za naše sudije i delegate koji su nominovani na utakmicama Prvih liga FBiH izdavati jednokratne potvrde.

Jednokratke potvrde za nominovane sudije i kontrolore će biti postavljene na web stranici Udruženja www.ursbih.ba. Za one utakmice za koje je potrebno da se službena lica prilikom povratka zateknu u periodu ograničenog kretanja od 23:00h do 05:00h bit će ispostavljena potvrda u samoj nominaciji utakmice, koju ste dužni isprintati i uz lični/osobni dokument u slučaju potrebe predočiti na uvid policijskom službeniku,ako se zadesite u pomenutom periodu ograničenog kretanja.

Potrebno je da svaki član otvori direktno svoju nominaciju i u sklopu nominacije će biti postavljena i jednokratna punomoć danas u toku dana,kao i za period do kad je na snazi navedeno ograničenje kretanja.

Primjer:

1. Korak
Na po četnoj stranici udruženja ili na padajućem meni-u odaberete ligu i nakon toga ako ste nominovani Odaberite Vašu nominaciju klikom na utakmicu: (primjer utakmica Međugorje VS Velež)

2. Korak
Nakon ulaska na navedenu utakmicu pojavit ce se potvrde koje ce vam biti dostupne na printanje ( prekoporuka / potrebno je da prilikom printanja Potvrda bude otprintana u boji)

Navedene potvrde će biti obrisane nakon 24h i iste su napominjemo jednokratke i važe samo za navedenu utakmicu.

Kompletnu naredbu kriznog štaba br 01-33-6301/20 od dana 09.11.2020. godine možete pročitati na ovom LINKU.

U slučaju dodatnih pitanja stojimo na raspolaganju putem e-maila: info@ursbih.ba ili na kontakt telefon 387 61 020 909 Nedim Lipa

About Post Author

admin

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Informacija za članove udruženja
Next post Obavijest Odluka UO URS-a 11/2020
Close