Read Time:45 Second

Na posljednoj sjednici Upravnog Odbora Udruženja, donijeta je Odluka o održavanju jednodnevnog seminara za delegate Prve lige FBiH i online testiranje za sudije.Želimo vas obavijestiti da će se u polu sezoni održati jednodnevni seminar namijenjen delegatima, dok će se za sudije organizovati online testiranje.

Želimo vas obavijestiti da će Udruženje pokriti sve troškove organizacije seminara, međutim troškove dolaska i na seminar snose sami članovi Udruženja.

U periodu pauze koja je pred nama organizovat će se jednodnevni seminara za delegate, pružajući priliku za razmjenu znanja, iskustava i bolje razumijevanje naših ciljeva i vrijednosti. S druge strane, za sudije će biti organizovano online testiranje 7 dana poslije kako bismo osigurali kontinuirano usavršavanje pravila i unapređenje njihovih vještina.

Detalji o tačnom datumu, vremenu održavanja seminara i postupku online testiranja bit će vam dostavljeno naknadno. Molimo vas da pratite naše obavijesti putem e-maila i naših web stranica kako biste bili informisani na vrijeme.

Previous post Analiza prvog kola – SSK
Next post Radionica kontrolora Prve lige FBiH
Close