Read Time:1 Minute, 20 Second

Službena aplikacija EHF EURO 2020 pruža fanovima da testiraju svoje rukometno znanje predviđajući rezultate svake utakmice, uz nevjerojatne nagrade u ponudi za najtačnija nagađanja. Pobjednik će dobiti dvije ulaznice ili za žensko EHF EURO 2020 ili za muško finale EHF EURO 2022, s tim što će drugoplasirani igrač osvojiti službenu utakmicu sa SELECT-a koju potpisuje jedna od dvije finalistice, a trećeplasirani navijač osvaja svoj favorit dres tima.

Pa kako to funkcionira?

Prvo morate preuzeti službenu EHF EURO 2020 aplikaciju iz Appleove trgovine aplikacija ili Google Play-a.

Zatim registrirajte svoje podatke. Nakon što se registrirate, na početnom zaslonu odaberite pločicu ‘predviđanje podudaranja’. Za početak možete predvidjeti rezultate za sve preliminarne utakmice kola – uvjerite se sve odjednom ili se svakodnevno vraćajte kako biste predvidjeli rezultate za igre tog dana. Da biste napravili predviđanje, kliknite utakmicu koja vas zanima i jednostavno upišite broj golova za svaki tim. Svoje predviđanja možete podijeliti s prijateljima na Facebooku, Twitteru, Viberu ili WhatsAppu, a možete predvidjeti do pet minuta prije nego utakmica započne.

Upotrijebite bonus lopte da udvostručite svoju pobjedu.

Dobijate i pet ‘bonus lopti’ koje možete igrati tokom preliminarnog kruga. Odaberite bonus loptu za utakmicu, a vaš rezultat za igru ​​će se udvostručiti. Vrijednost bonus kuglica raste u svakoj fazi takmičenja. Bodovi se dodjeljuju za predviđanje pobjednika meča, ispravnu gol razliku dvije ekipe i točan rezultat. Nakon završetka preliminarnog kruga otvorit će se predviđanja za glavni krug. Nastavite stvarati predviđanja tijekom turnira i pogledajte koliko visoko se možete popeti na ploči s najboljim rezultatima i ne zaboravite provjeriti predviđanja novinara EHF-a kako bi vam pomogli voditi misli.
Izvor:EHF

About Post Author

admin

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Robert Schulze i Tobias Tönnies dijele pravdu na meču BiH i Norveške
Next post Praćenje utakmica EHF EURO 2020
Close